För de som bor i Sverige och letar efter högkvalitativa friluftsprodukter är det möjligt att handla från den danska butiken OutdoorPro.dk. En av de mest populära produkterna är Tatonka Buffin 4, ett tunneltält designat för fyra personer. Detta tält erbjuder gott om utrymme för både sovplatser och bagage, vilket gör det idealiskt för cykel- eller campingresor samt vandrings- och fisketurer.

Specifikationer och Funktioner

Tatonka Buffin 4 är utrustat med två ingångar och fyra öppningar som ger utmärkt ventilation. Tältet har två vestibuler som ger extra utrymme för utrustning och bagage. Tältstängerna är tillverkade av aluminium, vilket gör tältet både starkt och lätt. Nylonduken är förstärkt för att klara av olika väderförhållanden, och tältet har ett högt vattentryck som säkerställer att det förblir vattentätt även under kraftigt regn.

Fördelar med Tatonka Buffin 4

Buffin 4 är en utmärkt lösning för familjer, institutioner eller scoutgrupper som söker ett robust, rymligt och väderbeständigt tält. Dess design gör det mångsidigt och användbart för olika typer av friluftsaktiviteter utan att kompromissa med kvaliteten.

Detaljerade Mått och Material

  • Storlek: 415 x 235 x 115 cm
  • Vikt: 4.7 kg
  • Pakkstorlek: 55 x Ø 24 cm
  • Vattentryck yttertält: 8000 mm
  • Vattentryck botten: 10000 mm
  • Material stänger: Aluminium
  • Material tältduk: Nylon

Beställning och Leverans

Trots att OutdoorPro.dk är en dansk butik, kan svenska kunder enkelt beställa produkter som Tatonka Buffin 4. Webbplatsen erbjuder olika betalningsalternativ och leverans till Sverige, vilket gör det bekvämt för svenska friluftsentusiaster att få tillgång till premiumutrustning.

För mer information och för att beställa Tatonka Buffin 4, besök OutdoorPro.dk.

Vanliga Frågor och Svar

Vad är vattentrycket för Tatonka Buffin 4?
Yttertältets vattentryck är 8000 mm, och botten har ett vattentryck på 10000 mm.

Hur stor är tältets förpackningsstorlek?
Packstorleken för Tatonka Buffin 4 är 55 x Ø 24 cm.

Vilka material är tältet tillverkat av?
Tältstängerna är gjorda av aluminium, och tältduken är av förstärkt nylon.